Eyl

Sınıf Ders Programlarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Eyl

Hazırlık sınıfı öğrencilerimiz için 07.09.2022 Çarşamba günü saat 10.00-12.00 arasında oryantasyon eğitimi yapılacaktır. Tüm hazırlık öğrencilerimizi bekliyoruz.

Ağu

Okulumuz öğrencileri 2022 yılı YKS sınavı sonuçlarına göre seçkin üniversitelerin en iyi bölümlerinde okuma hakkı elde ettiler. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik eder, üniversite eğitimlerinde başarılar dileriz.

Ağu

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılında okulumuza kayıt hakkı kazanan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Okulumuza kayıt yaptıracak velilerimizle tanışma ve bilgiendirme toplantısı yapılacaktır.

Ağu

OKULUMUZ ÖZEL ÖĞRENCİ SERVİSLERİ İHALESİ 02/08/2022 TARİHİNDE YAPILACAK OLUP OKUL SERVİS ARAÇLARININ ÇALIŞTIRILMASI İLE İLGİLİ TİP ŞARTNAME AŞAĞIDA SUNULMUŞTUR.

Haz

Okulumuz ile  Almanya Magdeburg'da bulunan  Internationale Stiftungsgymnasium okulları arasında karşılıklı protokol imzalanarak kardeş okul projesi yürütülmeye başlanacaktır.

May

Okulumuz robotik takımı Antalya'da düzenlenen Robotex Turkey 2022 yarışmasında 3. olarak Estonya'da yapılacak finallere katılmaya hak kazandı. Öğretmen ve öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ederiz.

Haz

Team 3390'ın düzenlediği 'Kimseyi Geride Bırakma' hackathonunda 7611-ALFA 1.lik ödülünü, 7611-BETA ise jüri özel ödülünü almıştır. Takımlarımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz

May

19 Mayıs resim sergisinde emeği geçen okulumuz öğretmeni Nesrin KURUOĞLU ve öğrencilerine teşekkür ederiz. Video için linki tuklayınız.

May

eTwinning Day ortak ürün çalışmamız.

İçerik için linki tıklayabilirsiniz. Katkılarından dolayı okulumuz öğretmeni Nesrin KURUOĞLU ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Bütün kadınların anneler günü kutlu olsun.

ADNAN MENDERES ANADOLU LİSESİ 2019-2023 STRATEJİK PLANI YAYINLANMIŞTIR.