Nis

Adnan Menderes Anadolu Lisesi Robotik kulübü, Yıldız Teknik Üniversitesinde düzenlenen arazi robotu kategorisinde Türkiye 3. oldu.Akademik, sportif anlamda zirveye oynayan ve şimdiye kadar birçok başarıya imza atan okulumuz ikinci defa katıldığı yarışmada yine derece alarak okulumuzu başarılı bir şekilde temsil etti. Projeye katkıda bulunan öğrencilerimiz adına ve takım kaptanları Ali Kemal ALEMDAROĞLU, Derya IŞIK ve Selim ÖZEN´e okulumuz adına teşekkür ederiz.

Not--->Robot parçalarını almamızda bize yardımcı olan, maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen okulumuz müdürü İsmail AHMETOĞLU´na,  okul aile birliği yönetim kuruluna Robotik kulübü öğretmenleri ve öğrencileri adına  teşekkür ederiz.

Bahçeşehir Üniversitesi´nden Dahiliye Uzmanı semineri

Nis

Kimya dersinde öğrenciler tarafından moleküllerin 3 boyutlu gösterimleri yapıldı. Melih hocamıza ve öğrencilere katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

29  Mart 2018´de öğrencilerimizle mezunlarımızın buluşma etkinliğinden görüntüler....

Mrt

Kültür Üniversitesi´nden Yrd.Doç.Dr Meryem Demir GÜDÜL çatışma yönetimi ve akran zorbalığı mesleki deneyimler konulu seminer düzenledi.

Koç Üniversitesi Gezisi

Mrt

Dünya Su Günü okulumuzda çeşitli etkinliklerde kutlandı.Emeği geçen öğretmenimiz  (Melih ÇÖP) ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Adnan Menderes Anadolu Lisesi Robotik kulübü, Marmara Üniversitesinde düzenlenen arazi robotu kategorisinde Türkiye 2. oldu.Akademik, sportif anlamda zirveye oynayan ve şimdiye kadar birçok başarıya imza atan okulumuz ilk defa katıldığı yarışmada okulumuzu başarılı bir şekilde temsil etti. Projeye katkıda bulunan öğrencilerimiz adına ve takım kaptanları Ali Kemal ALEMDAROĞLU, Derya IŞIK ve Selim ÖZEN´e okulumuz adına teşekkür ederiz.

Mrt

19.03.2018 tarihinde İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi tanıtım gezisi yapıldı.

Mrt

Okulumuz 9/E sınıfı öğrencilerinden Muhammet Enes Günaydın 17 Mart ´ ta Zonguldak´ta yapılan okul sporları karate bölge müsabakalarında 3.olmuştur. Öğrencimizi kutlar 23 Nisan 2018 tarihinde Bolu´da yapılacak Türkiye şampiyonasında başarılar dileriz.

Sınav Cevap Anahtarı

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının kabulü okulumuzda törenle kutlandı.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederiz.

Mrt

9 Mart 2018 Cuma Günü YKS hakkında eğitim uzmanları Vural AKSAKNUR ve Onur SOĞUK tarafından verilen seminere 11. sınıf öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz katıldı.

Mrt

12. Sınıf öğrencilerimiz Acıbadem Üniversitesinde ameliyata gözlemci olarak katıldı.

Acıbadem Üniversitesi Gezisi 11. Sınıflar Tıp tanıtımı