21 KASIM SINAV SORU VE ÇÖZÜMLERİ

SINAV SORU ÇÖZÜMLERİ

SINAV KONU BAŞLIKLARI

Kas

Okulumuz kardeş okul projesi kapsamında Bosna Hersek Saraybosna´da bulunan Treça Gimnaziye Okuluna 11.11.2018-16.11.2018 tarihleri arasında gezi düzenlemiştir.

Kas

Adnan Menderes Anadolu Lisesi ,Atatürkçü Düşünce Kulübünün 16.11.2018 Cuma günü ,konuşmacı olarak ağırladığı Akademisyen tarihçi Orhan Çekiç ile bir arada olmaktan mutlu olduk. Kendisine kıymetli teşrifinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Kas

Okulumuz robotik projelerine maddi-manevi ve teknik destekte bulunan sponsorlarımıza Adnan Menderes Anadolu Lisesi adına teşekkürü borç biliriz.

GÖZÜ KARA KİTABEVİ EYÜP BALCI

SER REZİDANS ERKAN EVRENKAYA

DEMİRLER HIRDAVAT EMİN DEMİR

10 KASIM TÖRENİ

KAPADOKYA GEZİMİZDEN KARELER

28 Eylül Cuma günü saat 10:00´da okulumuzda rozet takma töreni gerçekleşmiştir.

Yahya Kemal Konferansı

Kas

07.11.2018 Çarşamba Günü BAÜ tıpta ameliyat programına öğrencilerimizden 12-A Şeyma Nur EZER , 12-B Ruken ZENGİN katıldılar.

Kas

12.11.2018 tarihinde okulumuz 9.sınıf öğrencileriyle TÜYAP gezisi düzenledi.

Ankara Gezimizden kareler...

Kas

Ankara Üniversitelerine 19.10.2018 tarihinde "ODTÜ,HACETTEPE,BİLKENT ÜNİVERSİTELERİ´ne yaptığımız geziden kareler .