Ock

MATEMATİK SORU VE ÇÖZÜMLERİ

Ock

Amal´ın 30. kuruluş yemeği Bakırköy´deki 2 Hece Restaurant´ta okul meclis başkanımız Zehra ÖZEV ve komitesinin katkılarıyla , öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin katkılarıyla gerçekleştirildi. Emeği geçen herkese teşekkürler. Nice başarılı AMAL´lı yıllara...

DENEME SINAV CEVAPLARI

Ara

21.12.2018 ´ de Acıbadem Kadıköy Hastanesi´nde ameliyata giren (Rümeysa HASANOĞLU , Azize Çavuş , Gülben ACAR , Serra GÜRGÜNLÜ ,Duygu ELİBOL) adlı öğrencilermizi tebrik ederiz.

OKUL TANITIM GÜNLERİ

Ara

Tübitak kimya olimpiyatında madalya almaya hak kazanan ve Tübitak kimya olimpiyatı ülke takımı seçmelerine katılacak olan Tarık DENİZ´i kutlarız.

SINAV KONU BAŞLIKLARI

Ara

19.12.2018 BAU Tıp Ameliyat çalışmasına 12-A Şeyma Nur TAŞKALE ve Semanur ÖZTÜRK katıldılar.

Ara

13 Aralık perşembe günü okulumuza gelen ünlü yönetmen , şair ve senarist Safa ÖNAL´a teşekkürü borç biliriz.

Sınav takvimi açıklandı

MEZUNLARLA BULUŞMA GÜNÜ