Ara

Okulumuzda 4 Aralık 2014 Perşembe günü İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerince yangın tatbikatı yapıldı. Öğretmen ve Öğrencilerimize yangın konusunda gerekli bilgiler verildi.

Ara

11.Sınıf öğrencilerimizin Felsefe Dersi ödevi kapsamında Rehberlik Servisimizin desteğiyle planlanan "Hayat Felsefemiz" konulu seminer Avukat Turan ARAÇ tarafından okulumuzda gerçekleştirildi.

Ara

Akademisyenler Liselerde adı altında gerçekleştirilen "Kentte Birlikte Yaşamak" Konulu seminer için İSTANBUL ŞEHİR ÜNİVERSİTESİ Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Eda Ünlü Yücesoy okulumuzdaydı.

Kas

Okulumuzda görev yaptıktan sonra Beşiktaş Ziya Kalkavan Anadolu Denizcilik Teknik Lisesi´ne Müdür Yardımcısı olarak atanan Müdür Yardımcımız Bülent SERDAROĞLU´na yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Kas

Öğretmenimiz Nejat ÖZKAN´ın çalıştırdığı Masa Tenisi Okul Takımımız Tozkoparan Spor Kompleksinde düzenlenen İstanbul İl Müsabakalarında gruplardan çıkmayı başarmıştır. Masa Tenisi Takımımızı tebrik ediyor önümüzdeki maçlarda kendilerine başarılar diliyoruz.

Kas

Okulumuzda Afet Yönetim Merkezi uzmanlarınca öğretmenlerimize yönelik bilgilendirme ve bilinçlendirme seminerleri düzenlendi

Kas

Adnan Menderes Anadolu Lisesi olarak Müdürümüz Sayın İsmail AHMETOĞLU ve Okul Aile Birliğimiz ile birlikte Bahçelievler Kaymakamı Sayın Mehmet Ali ÖZYİĞİT ve Bahçelievler İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Emin ÇIKRIKÇI´yı makamlarında ziyaret ettik.

Kas

12-13 Kasım 2014 Tarihlerinde Müdür Yardımcımız Murat Meydan ve Öğretmenimiz Nilüfer ALTUN rehberliğinde 9-A 9-B 9-E 11-A 11-B sınıflarıyla TÜYAP KİTAP FUARIN´ı ziyaret ettik.

Kas

Öğrencilerimize yönelik İstanbul Emniyet Müdürlüğü Yetkililerinin sunumlarıyla gerçekleşen seminerlerde önemli bilgiler verildi.

Kas

10 Kasım Konulu Kompozisyon Yarışmasında Bahçelievler İlçe Birincisi olan 10.Sınıf Öğrencimiz Sena AL´ı Tebrik Ediyoruz...

Kas

12.Sınıf öğrencilerimizin, bu sene okulumuza yeni başlayan 9.Sınıf öğrencilerimize rozet taktıkları "Geleneksel Rozet Takma Törenimiz" çok renkli görüntülere sahne oldu.

Kas

Okulumuzda, 2014-2015 Eğitim Öğretim yılı 9.sınıf velilerimiz; başta Okul Müdürümüz sizler ile tanışma, bilgilendirme aynı zamanda  sayın velilerimizin birbirleri ile  kaynaşması ve öğrencilerimize Rozet takma töreni yapılacaktır.

Kas

Milli Eğitim Bakanlığı, Google ve İnternet Geliştirme Kurulu´nun destekleriyle düzenlenen "Keşf@ Bilinçli İnternet Hareketi Projesi" kapsamında, Okulumuz Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Nejat ÖZKAN rehberliğinde öğrencilerimizin bu konuda bilinçlenmesini sağlamaya yönelik çalışmalar yapılmaktadır.

Kas

31 Ekim 2014 Cuma günü Öğretmenlerimiz Nilüfer ALTUN, Nergis ONAY, Nejat ÖZKAN, Seçil Hayriye CÖMERT, Mecit NUR ve 120 öğrencimizle KOÇ Üniversitesi´ne Mesleki rehberlik amaçlı bir gezi düzenledik.