TAM LİSTE

İTÜ GEZİSİ

ANKARA ÜNİVERSİTELERİ GEZİSİ

Ekm

6/10/2018 Cumartesi günü 10:00-13:00 saatleri arasında 9.sınıfların veli toplantısı yapılacaktır.

Ekm

29.09.2018 Cumartesi günü gelenekselleşen etkinliklerimizden AÇI ÖZEL EĞİTİM KURUMLARI´nın sponsorluğunda gerçekleşen FestAMAL 2018 farklı okul gruplarından , okulumuz 2016 mezunu Mert KARAKUŞ´un da içinde olduğu MERCEDES BLUES BAND grubu ve sanatçılarından oluşan FATMA TURGUT ,ADAMLAR , YOK ÖLE KARARLI ŞEYLER grupları sahne aldı ve gecemizde öğrencilerimiz çılgınca eğlenip geceye renk kattılar.

Eyl

TEDX ´ten geriye kalanlar (:

ROZET TAKMA TÖRENİ

Eyl

Gaziler haftası ve 15 Temmuz okulumuzda kutlandı. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Eyl

Okulumuz öğrencilerimizle birlikte Vialand´ a gezi düzenledi..

Eyl

2018-2019 etkinlikler takvimi ekte sunulmuştur. Okul yönetimi tarihlerini değiştirme hakkını saklı tutar.

Eyl

Okulumuz 20 Eylül Perşembe günü 3.Havalimanında düzenlenen Teknofest gezisine katıldı. Okulumuzun robotik klubü Milli Eğitim Bakanımız Ziya SELÇUK ile küçük bir söyleşi gerçekleştirdi ve anı ölümsüzleştirmek adına medya mensuplarına poz verdi. Türk Solo Jetleri birbirinden heyecanlı akrobasi gösterileri ile dosta güven,düşmana korku verdi.Bir sonraki Teknofest organizasyonunda görüşmek üzere....

Eyl

Sevgili Öğrenciler 2018 2019 eğitim öğretim yılının hepimize başarılar getirmesi dileğiyle,

uygulunacak olan ders programı ekte sunulmuştur.

Eyl

29 eylul cumartesi gunu 14.00da kapilar aciliyor 22.00 da etkinlik sona eriyor.

Hepinize selamlar arkadaslar adnan menderes anadolu lisesi olarak duzenledigimiz geleneksel 14.festamal 29 eylulde sizlerle birlikte gun boyu muzik eglence yarislarin bulundugu, tum liselerden arkadaslarimizim katilabilecegi gyzel vakit gecirebilecegi festivalimize hepinizi bekliyoruz. Iletisim:Instagram:festamal18 Bilet fiyati:45tl

Eyl

Ortaöğretime Uyum Programını aşağıdaki linkten indirip inceleyebilirsiniz..

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Senebaşı Öğretmenler Kurulu Toplantısı